Ambasadorii Consumului Responsabil

Ambasadorii Consumului Responsabil
22 September, 2021
Cine consumă produse de la țară este un consumator model. Încurajează consumul local, responsabil, sustenabil, sănătos. Susține crescătorii locali de animale, producătorii de fructe și legume adevărate și ajută la conservarea unor tradiții locale vechi. Se iubește pe sine și își iubește familia, punând pe masă produse super proaspete, sănătoase, naturale, autentice și deosebit de gustoase. Respectă animalele crescute și hrănite natural în gospodării și pe pășuni. Contribuie la creșterea sustenabilității comunităților rurale prin formarea lanțurilor scurte, locale, de aprovizionare. Iubește mediul înconjurător și pune umărul la reducerea risipei prin stoparea sacrificărilor inutile și a producției forțate. 

Așa ar trebui să fie. Prin urmare, tragem concluzia că cine consumă produse Obor21 este un adevărat Ambasador al Consumului Responsabil și merită respectul, beneficiile și puterea unui asemenea statut. 

Cu toate-n gând am creat programul “Ambasadorii Consumului Responsabil” – conceput pentru a bonifica și împuternici totodată clienții fideli. Aceștia sunt un exemplu pentru cei din jur, iar noi credem cu tărie în puterea exemplului. 

Cine sunt Ambasadorii Consumului Responsabil? 

Toți clienții Obor21 care au rezervat produsele noastre de cel puțin 3 ori sunt numiți Ambasadori ai Consumului Responsabil. 

Care este puterea Ambasadorului Consumului Responsabil? 

Puterea exemplului! Ambasadorii sunt împuterniciți să ofere celor dragi, prietenilor, colegilor, cunoștințelor și, în fond, oricui, la latitudinea lor când, un număr nelimitat de Coduri de discount cu ajutorul cărora fiecare client nou va economisi 20 de lei la prima rezervare. (Toate detaliile sunt disponibile în regulament)

Care sunt beneficiile Ambasadorilor Consumului Responsabil? 

Pe lângă surprizele și beneficiile de membru comunicate în regulament, Ambasadorii Consumului Responsabil cumulează discount-uri indirecte pe viață din valoarea cumpărăturilor efectuate prin intermediul link-ului distribuit de ei. 

Care este motivația Ambasadorilor Consumului Responsabil? 

Dincolo de toate beneficiile pe care acest statut le aduce, Ambasadorii Consumului Responsabil sunt chiar schimbarea pe care vor s-o vadă în jur, având o influență pozitivă asupra mediului înconjurător și a persoanelor apropiate. Sunt lideri, formatori de opinie, trend-setteri, prieteni adevărați, părinți responsabili, oameni cu viziune care gândesc pe termen lung și înțeleg responsabilitatea moștenirii pe care o transmitem copiilor noștri. Fiecare și toți.

Oricine poate fi Ambasador al Consumului Responsabil. Citește regulamentul și fii activ! 

Creștem împreună, iar când suntem mulți producem schimbarea!

Comentariile tale
Angelica
22.10.2021
Sunt foarte incantata de produsele comandate și de serviciile echipei Obor 21 Mulțumesc
Adaugă Comentariu

Trebuie să te loghezi pentru a adăuga un comentariu. Dacă nu ai cont, îți poți crea unul pentru tine. Înregistrarea este gratuită!