Cum plătesc

Decizia de sacrificare este luată doar atunci când comenzile clienților nostri acoperă peste 80% din carcasa estimată a unui animal. Este atât de important să sacrificăm responsabil încât comanda produce efecte numai după ce este asumată de către cumpărător, mai precis - plătită.
Comanda neplătită nu este procesată și nu afectează stocul virtual de produse, în consecință nu va fi confirmată și nici livrată.

Plata comenzilor va fi realizată direct din platformă, la finalul fluxului de comandă, trecând prin fiecare etapă așa cum o vom explica mai jos, în această ordine:
1. Prima dată vei utiliza punctele cadou sau voucherele cadou cu care ai fost răsplătit că ne ești alături in campaniile noastre. Vei introduce codurile primite și vei urma instrucțiunile fiecărei campanii, rezultatul fiind diminuarea valoarea comenzii tale.
2. Suma rămasă după aplicarea punctelor sau voucherelor cadou poate fi achitată prin intermediul secțiunii Portofel din contul tău Obor21. Soldul existent în Portofel, indiferent că este constituit din reglarile anterioare cu platforma sau este alimentat de către tine cu cardul bancar, va fi utilizat integral - dacă soldul lui este mai mic decât valoarea comenzii, sau partial dacă valoarea comenzii tale este mai mică decăt suma aflată în Portofelul tău Obor21.
3. Diferența rămasă de achitat după ce au fost parcurse primele două etape descrise mai sus va fi plătită simplu, în mod obișnuit, cu cardul bancar, prin aplicația Euplătesc.ro.
Obor21 comercializează produse unicat, artizanale, tranșate și ambalate în vid. Astfel, greutatea finală a produsului nostru poate varia față de greutatea medie afișată pe platformă. Am creat instrumentul "Portofel"- destinat exclusiv decontării micilor diferențe care pot apărea între valoarea finală a produsului livrat și valoarea medie afișată pe platformă și plătită de către client.

Reglarea plății deja efectuată de către client cu valoarea facturii finale se realizează prin intermediul secțiunii "Portofel".
Este ușor, primești în Portofel diferența achitată în plus sau ți se reține din Portofel suma pe care o mai ai de plată, rezultată din diferența dintre factura finală a produselor livrate și plata efectuată la plasarea comenzii.