Despre livrare

Garanția Prospețimii

Îți dorești ca în weekend-uri să te răsfeți și să savurezi mâncărurile gătite cu carnea proaspătă de la animale crescute în gospodăriile țărănești. Cu gândul la tine, noi, Obor21, am creat “traseul cărnii” către tine astfel încât curierul frigorific să-ți livreze produsele în cursul zilei de vineri, iar noi să respectăm promisiunea de a le avea disponibile pentru livrare în maxim 72 de ore de la sacrificare.

Ultima Comandă

Comenzile pentru livrarea de joi sau vineri, le poți înregistra și achita până miercuri la ora 8.00. Evident, numai dacă mai există produse în stoc din animalele sacrificate cu o zi în urmă. Este WOW și trebuie să ai mult noroc să comanzi joi și să primești a doua zi produse proaspete din carne de la țară!

Dacă ești ghinionist sau ții morțiș să alegi produse pe care astăzi nu le mai găsești disponibile pe site, rezervă-ți carnea pentru săptămâna viitoare. Pentru că o achiți, vei avea prioritatea primului venit.

Pregătirea Coletului și Livrarea

În fiecare miercuri seară, după ce produsele au fost ambalate, vidate și etichetate individual, mașina noastră frigorifică pornește din Nordul Moldovei spre București. E în timp pentru a ajunge în hub-ul frigorific din București unde descărcă dis-de-dimineață. Produsele tale sunt în siguranță. În hub se formează coletul tău, se scanează fiecare produs și se fac ultimele cântăriri și validări ale comenzilor. Produsele tale sunt introduse cu grijă în ambalajul de colet, o pungă de curier, reciclabilă și sigilabilă. Tot în hub se imprimă factura ta finală și AWB-ul pentru curier. Aceste documente vor însoți coletul tău. Tu vei primi un email de informare precum și factura finală. Astfel, vei ști când produsele tocmai ce au plecat către tine dar și cât anume ai plătit. De compensat, ne compensăm prin aplicația Portofelul tău Obor21.

În jurul prânzului, Fan Courier - divizia frigorifică, se prezintă la hub pentru preluarea coletelor. Stai liniștit, mașinile sunt autorizate DSVSA (Direcția Sanitară Veterinară și de Siguranța Alimentelor) și vor menține pe tot traseul, indiferent de sezon, temperatura optimă a cărnii transportate. Vei comunica cu curierul ora întâlnirii (locul l-ai stabilit deja) și nu ai nimic altceva de făcut decât să preiei produsele și să te bucuri de ele. Sau poți alege ca livrarea să fie realizată rapid, în cel mai prietenos cu mediu mod posibil, cu bicicletele sau trotinetele electrice de la BeeFast. Cu ei comunicarea este mai caldă, iar livrarea o vor face de comun acord cu tine.

Expedieri nepreluate

Te rugăm să te asiguri că pachetul tău cu carne proaspătă este preluat de la curier. În cazuri extreme și dacă chiar nu reușești să intri în posesia comenzii tale așa cum ai stabilit cu curierul, trebuie să știi că va fi necesar să suporți taxa de retur.

Taxa de retur percepută de curierii noștri este de 25 lei +TVA pentru primul kilogram al comenzii tale plus alți 3 lei + TVA pentru fiecare kilogram suplimentar. În cazul unui retur, vom fi nevoiți să îți reținem această taxă de retur.  Pentru ridicarea ulterioară a coletului tău va fi necesară achitarea acestei taxe de retur (dacă mergi și ridici personal coletul din hub-ul nostru) sau achitarea returului și a unei alte taxe de curier pentru livrarea prin curier (dacă va fi retrimis către tine, ulterior, tot prin curier). ATENȚIE! Carnea este un produs perisabil, iar preluarea sau retrimiterea curierului va trebui să se întâmple foarte rapid.

În cazul în care pachetul tău rămâne la noi (refuzi să îl mai ridici) și cu condiția că produsele mai pot fi comercializate, noi vom încerca să le găsim un alt client pe secțiunea dedicată special produselor în termen de valabilitate, dar neridicate. Având în vedere faptul că aceste produse returnate vor fi comercializate cu discount, suma pe care ți-o vom returna în Portofel ca urmare a neridicării comenzii va fi diminuată cu costul returului descris mai sus precum și cu jumătate din valoarea comenzii tale.