Magazinul nostru există. Virtual!

Magazinul nostru există. Virtual!
8 June, 2020
"Carnea voastră este extraordinară. Aveți și magazin?" - una dintre întrebările frecvente ce ni se adresează. 
La Obor21 ne dorim ca experiența clienților noștri să fie una facilă, neconsumatoare de resurse, și acolo unde e posibil, la prețuri cât mai mici.  
Ne-am întrebat și noi -cum ar fi dacă am deschide un magazin gen măcelărie, dar răspunsul a venit simplu, de la sine:  și ce am pune în rafturi? Nimic, evident.  Fiindcă noi nu avem stoc și  nu vindem din stoc.
Carnea Obor21 ultraproaspătă încă “aleargă” pe pășune atunci când clientul Obor21 plasează rezervarea sa. Carnea Obor21 nu așteaptă în rafturi să fie cumpărată!

Mai mult, un eventual magazin ar crește costurile, fără să aducă niciun beneficiu suplimentar clienților interesați de carne ultraproaspătă și curată. 
Așa că am renunțat să ne mai gândim iar mesajele clasice de tipul „cererile online se depun la etajul doi” sunt istorie. 
Astfel, afirmăm ferm și fără echivoc: SUNTEM EXCLUSIV ONLINE pentru că NOI NU SUNTEM MĂCELĂRIE! 

Obor21.ro este un concept românesc unic, de REZERVARE (MEATBOOKING) gândit să asigure consumatorul (deocamdată doar din București și Ilfov) că va găti mâncăruri gustoase și sănătoase cu și din carne proaspătă și curată, provenită doar de la animale crescute în gospodăriile țărănești și hrănite 100% natural, nu la fermă. De aici și gustul deosebit al cărnii.
Fără efort logistic din partea clienților noștri, carnea ajunge la dispoziția prietenilor Obor21 în 72 ore de la sacrificare, deci extrem de proaspătă. 
Livrată la ușă, fără emoții, pe circuit sanitar veterinar și frigorific controlat pe tot parcursul, integral fiscalizat, cântărită până la  a 3a zecimală și plătită  conform prețului pe kilogram. Ca pentru secolul 21, modernitatea transpusă pe produse tradiționale, artizanale, unice. 
Și mai e ceva. Pe eticheta produselor Obor21 se regăsesc satul și județul din care provine animalul! Pentru transparență, pentru siguranță, pentru trasabilitate. Exact așa cum trebuie pentru un client informat și asumat.

Obor21.ro este partenerul tău de încredere prin care ai la dispoziție carne românească excepțională, super proaspătă și cu gust autentic, inconfundabil, În cel mai simplu și mai modern mod cu putință: rezervarea online și livrarea acasă! Atât!

Nu-i așa că e bine câ ne gândim la tine?
Comentariile tale
Georgeta
05.01.2022
Buna ziua! Daca tot "culegeti" din nordul Moldovei, la Iasi cand aveti in plan sa popositi? Nu de alta dar am dat din greseala ( multumesc ca v-am gasit ) peste site si asa imi fac cu ochiul coada de vitel, burta, iedul si cotletele de oaie... Si tare a mai inceput sa-mi ploua in gura gandindu-ma la ce bunatati se pot construi. Esenta mesajului am incercat sa o astern aici si inchei urandu-va L a Multi Ani! pentru Anul Nou, sanatate, fericire, realizari si la cat mai multi clienti multumiti!
Adaugă Comentariu

Trebuie să te loghezi pentru a adăuga un comentariu. Dacă nu ai cont, îți poți crea unul pentru tine. Înregistrarea este gratuită!