Pastramă de oaie afumată
Ghiocelul de toamnă.-
Preț:
-
46,80 Lei
Greutate medie: 0.60kg | Preț pe Kg: 78,00 Lei
*Produs cu cantitate variabilă
*Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare
- Gătește cu: Grătar/Grill, Tigaie, Ceaun
Descriere
Pulpă dezosată de oaie sau berbecuț mângâiată lejer cu o mână de sare aromată, ceva piper măcinat, cimbru uscat și o boare de usturoi pisat. Lăsată o săptămână la răcorit după care, nu-i așa, afumată ușor în fum de fag. Așterne-o pe grătarul încins și însoțește-i trecerea cu must rece, pișcăcios. Vestitoarea toamnei prinde viață și se înalță peste căldura verii, sus, sus, acolo unde cuvintele sunt de prisos.
Detalii ambalare:
- ambalare în vid
- pachet de aproximativ 400 -600 gr
- produs afumat
- necesită gătire
Compoziție:
pulpă de oaie, sare simplă, usturoi proaspăt, condimente naturale ( piper, chimen, coriandru)
Opinii (0)
Pulpă dezosată de oaie sau berbecuț mângâiată lejer cu o mână de sare aromată, ceva piper măcinat, cimbru uscat și o boare de usturoi pisat. Lăsată o săptămână la răcorit după care, nu-i așa, afumată ușor în fum de fag. Așterne-o pe grătarul încins și însoțește-i trecerea cu must rece, pișcăcios. Vestitoarea toamnei prinde viață și se înalță peste căldura verii, sus, sus, acolo unde cuvintele sunt de prisos.
Detalii ambalare:
- ambalare în vid
- pachet de aproximativ 400 -600 gr
- produs afumat
- necesită gătire
Compoziție:
pulpă de oaie, sare simplă, usturoi proaspăt, condimente naturale ( piper, chimen, coriandru)
Etichete: specialități, pastramă, oaie, berbecuț, afumat