T-bone de mânzat
Dacă realitatea-i crudă, să o punem pe grătar! (Paraziții)-
Preț:
-
96,80 Lei
Greutate medie: 0.80kg | Preț pe Kg: 121,00 Lei
Ultimele: 4*Produs cu cantitate variabilă
*Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare
- Gătește cu: Grătar/Grill, Cuptor, Tigaie
Descriere
T-Bone este o friptură porționată, cu os în forma literei T. De o parte a osului secționat se află vrăbioara (Striploin), de cealaltă parte mușchiul (Tenderloin). În mediile academice rămâne un subiect aprins, nedemonstrat științific încă, dacă „osul de mijloc din T-Bone mai degrabă apropie decât desparte cei doi mușchi”. Și pentru ca lucrurile să fie complicate până la capăt, oamenii de știință au ajuns la concluzia că T-Bone este, de fapt, friptura rezultată din tranșarea în secțiune a părții în care mușchiul (Tenderloin) este mai subțire și mai fraged (partea filet mignon), în timp ce pentru porțiile mai mari, rezultate din partea în care mușchiul (Tenderloin) este mai gros, se vehiculează denumirea de Porterhouse. Asta este cruda realitate!
Detalii ambalare:
- număr de produse: 1 bucată
- greutate per bucată: 500-800 grame
- grosime: 3 cm
- ambalare în vid
Opinii (0)
T-Bone este o friptură porționată, cu os în forma literei T. De o parte a osului secționat se află vrăbioara (Striploin), de cealaltă parte mușchiul (Tenderloin). În mediile academice rămâne un subiect aprins, nedemonstrat științific încă, dacă „osul de mijloc din T-Bone mai degrabă apropie decât desparte cei doi mușchi”. Și pentru ca lucrurile să fie complicate până la capăt, oamenii de știință au ajuns la concluzia că T-Bone este, de fapt, friptura rezultată din tranșarea în secțiune a părții în care mușchiul (Tenderloin) este mai subțire și mai fraged (partea filet mignon), în timp ce pentru porțiile mai mari, rezultate din partea în care mușchiul (Tenderloin) este mai gros, se vehiculează denumirea de Porterhouse. Asta este cruda realitate!
Detalii ambalare:
- număr de produse: 1 bucată
- greutate per bucată: 500-800 grame
- grosime: 3 cm
- ambalare în vid